top of page

Takk for en fin medlemssamling og årsmøte i VBUR!

Tusen takk til alle som kom på VBURs medlemssamling, kombinert med årsmøtet, torsdag 24. mars.

Vi synes det var veldig hyggelig å samles igjen fysisk og opplevde at det var positivt for våre medlemsorganisasjoner å treffes for å bli bedre kjent og knytte bekjentskap på tvers av organisasjoner.


Anja Hammerseng-Edin åpnet kvelden med et givende foredrag, der hun ga oss gode verktøy for hvordan vi kan samle og beholde fokuset vårt. Enten det er i en samtale med en venn, eller når vi skal presentere noe.

Vi håper dere fikk en fin opplevelse og tar med dere verktøyene og inspirasjonen hjem til deres eget arbeid i organisasjonene og i privatlivet :)


Takk for alle gode innspill under workshopen. VBUR vil samle alle innspillene og legge en plan for hvordan vi kan jobbe med tilbakemeldingene fremover.


VBUR ønsker å takke våre styremedlemmer som nå har sagt ifra seg sitt verv; Trygg Stokke (KM Speider), Herman Sannerholt (Unge Høyre), Lars Jensen (DNT Ung) og Daniel Karlsen (VDU). Tusen takk for deres innsats for VBUR, og vi ønsker dere lykke til videre!


Velkommen til våre styremedlemmer, som vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med; Jenny Skatvedt (Natur og Ungdom), Ask Torp (KM Speider), Roy André Larsen (FRI) og Cecilie Bjørnstad (KFUK-KFUM).


VBUR minner samtidig på at det er organisasjonenes ansvar at deres kontaktinformasjon mot VBUR til enhver tid er oppdatert. Nå har det vært årsmøter for de fleste, og det er stor sannsynlighet for at dere har fått inn nye/endret ansvarsroller i styret, og da er det svært viktig at dere sender inn oppdatert kontaktinformasjon til VBUR på: kontakt@vbur.no

Husk at det ligger riktig e-post inne, og at alle melder seg på vårt nyhetsbrev på hjemmesiden. Da vil det sendes ut varsel på e-post når VBUR legger ut en nyhetssak :)


Mvh

VBUR

v/styret og daglig leder
Comments


bottom of page