top of page

Våre medlemmer

VBUR har 25 aktive ungdomsfylkeslag pr. 2023
Acta barn og unge i normisjon

Acta er en barne- og ungdomsorganisasjon innenfor Den norske kirke. Vår moderorganisasjon er Normisjon. Medlemmene våre er organisert i lokale fellesskap.

DELK 

DELK er Norges eldste lutherske frikirkesamfunn.

AUF arbeidernes ungdomsfylking

 AUF er Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon. Vi er Norges største partipolitiske ungdomsorganisasjon med over 14 000 medlemmer. 

CISV Vestfold Fylkeslag

CISV er en inter­na­sjo­nal, freds­ut­dan­nende orga­ni­sa­sjon etab­lert i over 60 land i samt­lige ver­dens­de­ler. CISV arbei­der hoved­sak­lig med barn og ung­dom fra 11 år og opp­over. 

Logo DNT ung Vestfold.jpg
DNT Ung Vestfold

DNT ung Vestfold arrangerer turer, kurs og arrangmenter for unge i hele Vestfold. Noen turer i nærområdet, andre ganger reiser vi! Flere gratis med lavterskel, og noen felles helgeturer med overnattinger.

Frelsesarmeens ungdom

Frelsesarmeen ser på mennesket som en helhet med fysiske, psykiske, åndelige og sosiale behov. Alle mennesker er skapt av Gud og har derfor ukrenkelig verdi. 

FRI Vestfold

LLH Vestfold Ungdomslaget er et fylkeslag i Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

"Vi er både en interesseorganisasjon for unge humanister og et livssynsfellesskap for egenutvikling og sosialt samvær."

JUBA

Juba er en frivillig junior- og barneorganisasjon som arbeider for å redusere alkohol og  narkotikabruken  i samfunnet og for å læreopp barn til demokratisk deltakelse.

KFUK-KFUM

Vestfold og Telemark krets. Kristen barne- og ungdomsorganisasjon med 20.000 medlemmer i over 500 forskjellige grupper over hele landet.

KFUK-KFUM Speiderne

Vestfold krets av KFUK-KFUM Speiderne driver speiderarbeid fra 2. klasse til roveralder ( 15+) og har grupper spredt rundt om i fylket.

NKSS/Laget

Laget (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag) er en kristen ungdomsorganisasjon som arbeider på skoler og studiesteder for å gjøre Jesus kjent.

logo_Misjonssambandet_r├©d.png
Misjonssambandet øst ung

Misjonssambandet øst ung er barne- og ungdomsarbeidet til Misjonssambandet i region øst. I Vestfold har vi lagsarbeid flere steder, og arrangerer leirer på Solåsen leirsted, utenfor Larvik, gjennom hele året

Norges Bygdeungdomslag

Vestfold Bygdeungdomslag er en organisasjon under Norges Bygdeungdomslag og jobber for å tilby et godt aktivitetstilbud der du bor!

Røde Kors Ungdom

Røde Kors Ungdom driver aktivitet for sårbare unge i alderen 13-30 år og er rådgivende organ for ungdomsspørsmål i Norges Røde Kors.

Søndagsskolen Vestfold Krets

SØNDAGSSKOLEN  er en sammenslutning av søndagsskoler og andre barnegrupper. Basis i vårt arbeid er Bibelen og den evangelisk-lutherske bekjennelse.

NU Vestfold

 Natur og Ungdom jobber for å begrense de menneskeskapte klimaendringene og for å ta vare på verdens naturmangfold.  

Sosialistisk Ungdom 
Vestfold

Politisk ungdomsorganisasjon med lokal og fylkeslag i Vestfold.

csm_UH_Primary_logo_RGB_01_e83efdf120%20
Vestfold og Telemark Unge Høyre

Unge Høyre har tusenvis av medlemmer rundt om i hele Norge. Våre ord er "Frihet, Mangfold og Toleranse" og vi er ungdomspartiet til Høyre.

POLARPARTY 25

Polar er å regne som en av de største ungdomsorganisasjonene i Vestfold, og innehar tittelen som arrangør av Vestfolds eldste (og for tiden største) datatreff.

Senterungdommen
Vestfold

Politisk ungdomsorganisasjon med lokal og fylkeslag i Vestfold.

 Rød Ungdom mener kapitalismen er hovedgrunnen til undertrykking, klasseskiller og krig, fordi makten er så skeivt fordelt. Vi organiserer ungdom til kamp for en rettferdig verden.

Vestfold Krets Speidern

Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis - også på tvers av landegrenser.

4H Vestfold

4H Norge er en frivillig organisasjon som bygger på en ide om å lære om samspill i naturen. 

Vestfold Digitale Ungdom

 VDUs visjon er å tilby ungdommen et sted der de kan utfolde sin datainteresse sammen med jevnaldrende og likesinnede.

bottom of page