top of page

Klart for søknader 2017


Vestfold Barne og Ungdomsråd har hatt noen travle dager. Vi har blant annet hatt styresamling over to dager hvor vi gjenomgikk og evaluerte fjorårets søknadsprosess. Nytt for søknadsprosessen dette året er mailadressen til søknadene: tilskudd@vbur.no og at ALLE søknader skal sendes digitalt. Prosjekter som blir støttet skal også merkes med vbur logoen vår. Vi trenger hjelp til å bli synlige! Søknadsfrist 15 Januar. Alle søknadspapirene ligger under tilskudd på weben vår.


Styret er samlet!

Vi hadde også en veldig hyggelig ansattlunsj på Bydelshuset forrige tirsdag. Her møtte Fri, Speideren, Søndagsskolen og 4H. Vi snakket mye rundt temaet "hva kan vi gjøre for å bli synligere sammen?" Etter en del gode ideer landet alle sammen på at å kunne samle så mange ungdomsorganisasjoner som mulig på Tønsberg Vikingfestival neste år, ville vært kjempe moro.

Vi snakket mye i lunsjen vår om hvor viktig det er å hjelpe hverandre å nå ut til flere, gjennom nettopp å gjøre mer sammen. Så når det gjelder søknadene: vi motiverer dere til å tenke nytt og kreativ. Samarbeid på tvers av ungdomsorganisasjonene er også kjempe viktig.

Det er ønskelig at prosjektene og aktivitetene skal støtte opp under felles samfunnsoppgaver som VBUR har signert med Vestfold Fylkeskommune og de er:

  1. VBUR skal være en utviklingsaktør og støtte opp om utvikling hos de frivillige organisasjonene.

  2. VBUR skal ha fokus på frivillighet og tilhørighet som avgjørende for helse.

  3. VBUR skal bidra til at medlemsorganisasjonene er åpne og inkluderende.

  4. VBUR skal jobbe for økt synlighet.

Lykke til med søknadsprosessen. Har dere spørsmål vedrørende søknadene ring meg, eller kom innom kontoret på UngInfo. På kalenderen på nettsiden vår ser dere når jeg er der!

Mvh Helle Borchgrevink

bottom of page