top of page

Nye koronatiltak fra 4. januar

Til alle våre organisasjoner Først og fremst; GODT NYTT ÅR! Vi håper 2021 på sikt vil by på mer aktivitet og at vi kan leve tilnærmet normalt. Per i dag er smitten dessverre høy, og nye restriksjoner ble lagt frem av regjeringen i går:

Søndag 3. januar ble det presentert en rekke nasjonale tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset. Tiltakene vil i først omgang gjelde i 14 dager fra og med 4. januar til og med 18. januar.

Punktet som vil være spesielt gjeldende for vår aktivitet er; * Alle organiserte fritidsaktiviteter, idrettsaktiviteter, kulturarrangementer og livssynssamlinger innendørs, anbefales utsatt til etter 18. januar. Dette gjelder også alle aktiviteter innendørs som samler barn og unge på tvers av klasser/ kohorter.

Dersom aktiviteter kan gjennomføres utendørs, og man kan oppretteholde minimum 1 meters avstand, kan de gjennomføres. Dette må dere i organisasjonene selv vurdere.

Vi håper på en nedgang i smittetilfeller raskt. Takk for den gode jobben dere gjør for å ivareta aktiviteter på best mulig vis.Comments


bottom of page