top of page

Frivilligheten i Vestfold sprenger grenser!


Det blomstrer i engasjementet, ALLE er involvert i frivilligheten!

Det ble ingressen da vi avsluttet et motiverende, lærerikt og morsomt gruppearbeid på Sandefjord Park. I en Innovasjonssamling elegant fasilitert av Folkehelsesektoren i Vestfold Fylke.

Hovedteksten i samlingen var det overordnete målet til Vestfold Fylkeskommune: "I Vestfold har vi oppvekstmiljøer der alle barn og unge blomstrer, opplever livskvalitet og mestrer sine liv."

Og vi fikk blomstre!! Gjennom kreativ og blomstrende oppvarming, kreativ workshop og mange spennende presentasjoner fra forskningsmiljøene, samarbeidspartnere og ikke minst programkommunene ble dette en veldig flott og blomstrende 2 dagers samling. Vestfold Fylke innehar en unik satsning på barn- og unges psykiske helse, OG FRIVILLIGHETEN STÅR I FOKUS!

Dette er så moro og spennende, og VBUR gleder seg over å få være med i dette viktige arbeidet. Fremtiden bringer viktige år for frivilligheten i Vestfold. Og om dere ikke vet det: forskning viser at å være engasjert i frivillighet fremmer bedre psykisk helse for barn- og unge (og alle andre). Å føle tilhørighet og å drive med noe som gir mening, er helsefremmende og ikke minst: det gir en opplevelse av mestring,- i et miljø hvor du er bra nok som deg sjøl..


bottom of page