top of page

Ung I Vestfold 24 NovemberÅ være ung i Vestfold oppleves fint for mange og mer vanskelig for noen. For de fleste er dette verdens flotteste fylke å bo i og for noen er det ikke så flott. På bakgrunn av UngData undersøkelsen i 2013 ble konferansen Ung I Vestfold arrangert første gang i November 2013. Som første fylke i Norge tok Vestfold tak i resultatene i undersøkelsen på en slik måte at de inviterte ungdommen inn for å kunne bli mer involvert i utviklingen videre. Dette er blitt en konferanse som, hvert år, samler over 220 ungdommer og voksne som jobber for unges kår. Det er en konferanse hvor Fylkeselevrådet sitter som projsekteier sammen med viktige støttespillere i fylket vårt.

Torsdag 24. November arrangeres konferansen igjen på Hotell Klubben. Denne gangen er temaet "Kunsten å tenke sammen - og å gjøre noe med det". Med andre ord, hvordan kan vi bli enda bedre i å være sammen om ting som er viktige, støtte opp om de og hverandre, og ikke minst få gjort noe med det, -sammen. Det er ingen tvil om at det å være sammen, det å dele, det å våge lene seg på andre, det å støtte hverandre og erfare å bli hørt og å være gode nok som vi er, -er det aller viktigste for god psykisk helse. Ung I Vestfold forsøker å bistå og legge til rette for nettopp dette.

Velkommen til et viktig seminar, håper å se mange kjente der!!

Abonner på VBUR sine nyhetsbrev ved å klikke her!

bottom of page