top of page

Egen Facebook gruppe for våre medlemsorganisasjoner!

Etter en telefonrunde med våre medlemsorganisasjoner har VBUR fått inntrykk av at det fortsatt er mye god og kreativ aktivitet rundt i fylket vårt for barn og unge, tross korona restriksjoner. Takk for den flotte innsatsen dere gjør!

Det kom også tilbakemeldinger fra flere om at dere ønsker tettere kontakt med andre organisasjoner for å dele/hente inspirasjon til aktiviteter, og også for å få til et samarbeid. Det synes vi i VBUR er helt supert, og har derfor opprettet en egen privat Facebook gruppe, - kun for våre medlemsorganisasjoner. Den heter VBUR-medlemsorganisasjoner.

Vi håper dere vil bruke denne siden til å kontakte hverandre, dele aktiviteter dere gjør, -kanskje inspirere andre? Be om råd/tips fra hverandre i denne vanskelige tiden vi alle er inne i. VBUR vil også legge ut informasjon her, så det er lurt å bli medlemmer av gruppen :)


Gruppen er privat, så klikk på linken og be om å få bli medlem her: https://www.facebook.com/groups/288418049495255/


Håper gruppen kan være et fint nettverk for dere!


Mvh,

Eli Birkeland

Daglig leder VBUR


OBS! Om dere ikke har blitt oppringt, så er det sannsynlig at VBUR ikke har korrekt informasjon til deres organisasjon. Ber om at dere tar kontakt slik at vi får rettet opp i feilen. E-post: kontakt@vbur.no eller tlf: 995 48 255.
Comments


bottom of page