top of page

Vestfold satser på barn- og unge!


To hele dager var vi på workshop i Drammen forrige uke. To flotte, lærerike og intense dager. Det er gøy når 110 mennesker fra Vestfold samles, som ALLE er opptatt av barn- og unges beste. VBUR representerer frivilligheten i denne workshopen. Vi representerer frivillighet og det faktum at barn- og unge har det bedre om de får gjøre noe de selv brenner for,- som gir de en opplevelse av å høre til,- som gir de en opplevelse av å få kunne bidra til å gjøre en forskjell,- og som igjen gir mening.

På denne samlingen lærte jeg masse, men jeg lærte også at det er mange aktører i fylket vårt som ikke helt vet hva frivillighet egentlig er. De vet ikke hvor stort område frivillighet egentlig favner, og ikke minst HVOR man kan henvende seg for å få vite mer.


Kontakt oss da vel!

VBUR er vel den barne- og ungdomsorganisasjonen som når ut til flest barn- og unge, i flest forskjellige arenaer de måtte finne engasjement i. Vi har 27 medlemmer, som alle er organisasjoner drevet av ungdommer. VBUR når ut til en tredje del av alle fylkets ungdommmer mellom 15 og 26 år. Det er mange! Ta kontakt med oss om dere ønsker bistand til foredrag, workshops eller aktiviteter som kan øke kunnskapen din om Frivillighet blant barn- og unge i Vestfold. VBUR vil gjerne bidra! Vi vet nemlig at frivillighet blant barn- og ungdom bidrar til bedre psykisk helse. Under ser du måla for VFK sitt arbeid og noen av VBURs 27 medlemsorganisasjoner!


bottom of page