top of page

Møller Bil bidrar til jul!Før høstferien søkte vi penger fra Møller Bil som markedsførte at de ønsket å bidra til gode prosjekter før jul. Martin Bekken, Arve Howlid (begge UngInfo),og jeg (VBUR) hadde pratet litt rundt hva slags prosjekt vi kunne få til sammen. Vi var enige om at å bidra til at ungdommer som ikke har det så greit får en hyggelig førjulstid er noe av det viktigste vi kan gjøre. Julen kan være en vanskelig tid for mange, og det er mange som kjenner på både det å ikke ha penger og på det å være ensomme.

Vbur søkte og vant!! 15 000 kroner har Møller Bil bestemt at vi skal få til dette prosjektet. Vi er veldig takknemlige og vi gleder oss til å presentere den hyggelige juleuka for ungdommer som trenger det. Vi skal spise mat og tilby hyggelige aktiviteter som å lage enkle julegaver og julepynt, spille spill, spise pepperkaker og drikke gløgg. Kanskje vi også kan gi noen julegaver til de som kommer innom. Vi har bestemt at uke 51 blir det juleuke i UngInfo og VBUR´s lokaler i Tollbodgaten 17 i Tønsberg.

Tusen takk til Møller Bil!


 

bottom of page