Prosjekt-inspirasjons-kurs 8 November


VBUR ønsker alle medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere en fin og produktiv sommer. For mange frivillige er dette en viktigtig og travel tid,- med masse aktivitet, sosialisering og moro for barn og unge. Vi ønsker dere alle lykke til. Husk å dele på sosiale medier alt det fine dere gjør!!

Minner samtidig om at vi invitererer alle våre medlemmer til prosjekt-inspirasjons-kurs 8 November fra kl.17-20.

Vi erfarer at gode prosjekter kan være vanskelige å etablere og også å finne ideer til. VBUR har midler å fordele til disse prosjektene. Så la oss hjelpe hverande! Sett av datoen, vi kommer tilbake til detaljer i august!

Riktig god sommer for det nye styret i VBUR og dgl leder (linselus)..

Les om oss her:


#kurs #prosjekt #frivillighet

38 visninger

© Copyright 2016 

Vestfold barne- og ungdomsråd

Kontakt oss

Tel: +47-92219910

Email: kontakt@vbur.no

Addresse

Postboks 104

3112 Tønsberg

Org.nr: 971 316 403